logo
Zadnje novice
Sezona 2012/2013

Sezono 2012/2013 Jože Gačnik nadaljuje pri malonogometnem klubu, Futsal klubu Basiano v Italiji, kjer opravlja delo trenerja in igralca. V lanski sezoni so člani kluba Futsal Basiano pod Jožetovim vodstvom izpolnili klub osvojitve prvega mesta v prvenstvu Lombardije in s tem zasluženo napredovali v skupino višje. Letošnjo sezono so začeli zbrano, zagnano in držijo vodilno pozicijo v tekmovanju Lombardije - kako se bo odvijalo tekmovanje naprej in do konca sezone pa lahko spremljate na spletni strani kluba www.futsalbasiano.com.

 
Nova sezona

S sredino Avgusta 2011 se za Jožeta Gačnika pričnejo priprave na novo tekmovalno sezono 2011/2012.
Klub v katerem bo zaigral tokrat je Basiano Calcio A5, Mlano v Italiji. Poleg poklica igralca bo Jože letos še dodatno opravljal zahtevno in odgovorno delo trenerja svoje članske ekipe.

 

Če vas zanima več o samem poteku sezone si lahko to preberete/pogledate na spletni strani kluba: http://www.futsalbasiano.com


Zastavljeni cilji kluba kot takega so visoki, zato bo zanimivo spremljati dosežene uspehe Jožeta kot trenerja in profesionalnega igralca malega nogometa, kot ostalih članov njegove ekipe.

 
Dodatna ponudba

Spoštovane stranke, obveščamo vas, da smo tokrat razširili našo prodajno ponudbo s tremi novimi dobavitelji, s katerimi vam nudimo še pestrejši izbor športne opreme, športnih pripomočkov, pokalov, žog,...


La Rette Srl.

Maps Sport

Daimex Srl

 
Nova sezona

S pripravami v  novo malonogometno sezono 2010/2011 je Jože Gačnik pričel konec avgusta 2010 v novem klubu Domus iz Milana, Italija.
25. septembra 2010 se je pričel tekmovalni del prvenstva, ki bo potekal vse do konca aprila l.2011.
V klubu Domus Milano v Italiji Jože ob svojem delu,  trenira in skrbi za dobro pripravljenost mladincev do 21 let, kjer se lahko pohvali, da jih je vsak trening več - rečemo lahko da dober glas seže v deveto vas.
Mladinska tekmovanja pa potekajo ob nedeljah vse do marca 2010.

 
Dodatni dobavljitelji

Vsem svojim strankam sporočamo, da smo razširili svojo ponudbo z dvema novima dobavljiteljema športne opreme:

  • Garman
  • Max Sport
 
« ZačetekPrejšnja12NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL


GŠPORT | Krka 37 | 1301 Krka | GSM: +386 41 595 701 | GSM: +39 38 89 22 32 33 | Pišite nam...| Produkcija iMode